dijous, 4 d’abril del 2013

Benviguts al nostre blog

La finalitat d'aquest blog és, a part d'ensenyar-vos quina és la nostra filosofia i la nostra manera d'entendre l'ofici, aconsellar-vos en tot el que estigui al nostre abast. Així que sense més preàmbuls..... comencem el camí!!!!

La perruqueria com nosaltres l'entenem, no és només un lloc on ens tallen els cabells o es posa un color, el que tractem a la perruqueria és molt més que tot això, és la imatge, la que cadascun de nosaltres vol projectar. Per fer-ho, cal posar-se a les mans d'un bon equip de professionals que sàpiguen interpretar i valorar el que necessitem.

Aquella dita "una imatge val més que mil paraules" pren una dimensió molt més important quan parlem de nosaltres mateixos. Sentir-se identificat amb la imatge que donem de nosaltres és el primer pas per ser feliços.

El cabell és una part molt important del nostre cos i sovint no li donem la importància que es mereix. A aquest blog parlarem de com podem millorar la salut del nostre cabell i sobretot en el cas de cabells llargs com poder lluir melenes sanes brillants i sedoses.

El primer pas per tenir un cabell saludable és utilitzar el producte adient al teu tipus de cabell, i , sobretot fer-ho amb un bon producte. Nosaltres a 9spai treballem íntegrament amb Davines una firma italiana que ens agrada no només per la seva qualitat, si no també per la seva filosofia, feu una ullada a aquests enllaços

http://news.davines.com/es/sustainable-beauty/

http://news.davines.com/es/productos/

9spai davines




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada