dimarts, 30 d’abril del 2013

Diferències que ens caracteritzen

Aquest blog està pensat no només per donar-vos consells si no també per fer-vos partícips de la nostra filosofia, i explicar-vos una mica el per què de tot plegat. 


Creiem que hi han 3 bases fonamentals en la nostra manera de fer: 

  • El tracte : sempre mirem que els nostres clients es sentin bé al saló,en un ambient distès relaxa't i alhora divertit. Obsequiem als nostres clients amb un massatge de benvinguda per què es relaxin i puguin gaudir de la nostra companyia. Tenim servei de bar i wifi per què en cas que no puguin desconnectar de la feina, aprofitin fins l'últim minut. 
  • La professionalitat : tots els integrants del nostre equip rebem formacions continuades tant externes com per part dels formadors de Davines i Anubis les cases comercials amb les que treballem en exclusiva, i assistim a molts events de perruqueria i estètica on ens reunim amb altres professionals del sector i intercanviem opinions i experiències. 
  • El producte : per a nosaltres la qualitat del producte amb el que treballem dia a dia és molt important, Tant Davines com Anubis en el cas de la cosmètica treballen el concepte bio i els olis essencials naturals. Els nostres clients estan molt fidelitzats amb els diferents productes que oferim i no és fruit de la casualitat si no de qualitat. Un bon producte és la base d'un bon servei. 
Estem convençuts que un dels pilars per estar bé, és sentir-te identificat amb la teva imatge per això a 9spai ens agrada construir la teva imatge amb tu. 

A part ens agrada molt ser positius, també us hem de confessar que cada dia costa més ja que la immensa majoria de la societat estem reben estímuls negatius a diari, però a 9spai lluitem per què aquesta negativitat no s'ens instal.li al local i disfrutem tots junts d'una estona agradable i divertida, per què el riure allarga la vida i nosaltres volem viure molts anys. 

Bon inici del mes de maig!! 

9spai diversió





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada