dijous, 6 de març del 2014

POLIVITAMINIC LINE LA REVOLUCIÓ




Que és la provitamina C



L'Ascorbil fosfat de Magnesi AFM és un innovador actiu que aentrar amb contacte amb la pell es transforma en una forma activa de Vitamina C, aquest tractament vitaminat està potenciat amb cel.lules mare de taronja i àcid hialurònic que fan retornar a la pell un aspecte més jove i lluminós.




Efecte funcional de la provitamina C



Existeixen diferents factors que fan que les pells accelerin el seu procés d'envelliment. Els causants en la majoria dels casos són els radicals lliures (raig UV, vent....) l'estrès i la mala alimentació. Per tal de poder pal.liar tots aquests efectes nocius amb els quals convivim cada dia Anubis cosmetics ens presenta aquesta nova línia.


Inhibeix la síntesi de la melanina, promou la síntesi del col·lagen i frena la degradació de la pell, allarga la vida de les cèl·lules, neutralitza els radicals lliures i exerceix una excepcional protecció i prevenció enfront del foto-envelliment.

Aquest tractament polivitamínic té una alta tolerància en pells sensibles, la concentració de provitamina C en la formulació que ofereix la línia POLIVITAMINIC LINE assegura els nivells necessaris per obtenir excel·lents resultats i una major eficàcia, penetració i absorció en comparació amb altres derivats de la vitamina C.



No dubtis a provar el nou i revolucionari tractament POLIVITAMINIC LINE no te'n penediràs!!! Ara aprofita la promoció de llançament a un preu d'escàndol!!!










9spai
9spai polivitaminic anubis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada